Petrine Eriksen

Service Manager

Arbejdsliv

Hvad var dit allerførste job?
Mit allerførste job fik jeg som 15-årig. Det var som ekspedient på et konditori, som jeg arbejdede i efter skole. Det var et ret hyggeligt sted, hvor der altid blev spillet live musik, men tror desværre ikke det findes mere.

Hvilket job ville du være værst til?
Jeg tror virkelig ikke, at jeg ville du til at være i militæret af flere forskellige årsager. Synes tit jeg har hørt om at man kører kollektiv afstraffelse, og jeg ved bare at jeg ville være ekstremt presset over at skulle “straffes” for noget jeg ikke selv har gjort. Derudover ville jeg heller ikke kunne lide at ligge og fryse om natten i en skov. Enten det, eller et alt for stillesiddende job tror jeg. Men det er faktisk et svært spørgsmål, og i sidste ende kan jeg kun basere mit svar ud fra hvad jeg har hørt fra andre.

Hvordan beskriver du for venner og familie, hvad dit job går ud på?
Jeg beskriver det som at jeg tager rundt i forskellige Matas butikker og Magasin i København og omegn. Det er min opgave at sørge for at vores display spiller. Jeg laver derfor alt fra at støve af til at skifte/bestille nye testere, vejlede Matas’ personale og kunder i vores produkter og tage med ud til demoer ude i butikkerne.


Personligt

Hvad er det allerbedste du ved?
Helt sikkert at bruge tid med mine tætteste; Min familie og mine venner. At kunne grine sammen med dem jeg elsker og bare nyde et godt selskab.

Hvad er det bedste kompliment du nogensinde har modtaget?
Det lyder måske fjollet, men jeg tror at den bedste kompliment jeg har fået (som jeg faktisk stadig får en gang imellem), er fra min mor, som siger at jeg har spunk. Jeg tror den bedste måde ligesom at “oversætte” spunk på, er gå-på-mod.

Hvis du kun måtte læse en bog resten af livet, hvilken bog ville du så vælge?
Jeg er ikke den allerstørste fan af at læse bøger (jeg er meget mere til at se film), men en lærer jeg engang havde, gav mig en bog som jeg nu har læst af flere omgange, og som jeg virkelig synes er inspirerende og på en eller anden måde livsbekræftende. Det er en filosofisk roman, som hedder Zen and the art of motorcycle maintenance. (Spoiler: den handler ikke om motorcykler)