Louise Miild

Louise Trajano

Brand & PR Manager

Louise er ansat som Brand & PR-manager, hvilket betyder at hendes opgaver bl.a. består af kontakt til presse og influencers og dertil hørende samarbejder. Derudover står hun for oprettelse og udvikling af kampagner & events, strategisk og taktisk udvikling, samt planlægning af indhold på Miilds sociale kanaler. Alt sammen i tæt samarbejde med marketingteamet.

Hendes erhvervsmæssige baggrund er meget alsidig, da hun både har arbejdet som makeup artist, siddet en del år i forsikringsbranchen, og de seneste år arbejdet i PR bureau med speciale i fashion og beauty. Her var hendes fokusområder at udvikle og planlægge kommunikations strategier, budgetter events mm.  En vigtig del har også været at køre et tæt og personligt samarbejde med både kunder såvel som presse og samarbejdspartnere.

“Efter at have set at Miild søgte én medarbejder der matchede mine kompetencer, tog det mig ikke lang tid at sende en ansøgning af sted. Det har længe været en interessant virksomhed for mig, da jeg virkelig gerne ville bruge mine kvaliteter et sted med de værdier og det mindset Miild har. Jeg var efterfølgende så heldig at jeg startede hos Miild d. 1. marts 2020 og fortsat er ved at lande og glæder mig til fremtiden i virksomheden. Min opmærksomhed har været rettet mod Miild siden den spæde start, da jeg øjeblikkeligt faldt for pigernes mission. Først og fremmest har de haft en kæmpe passion for at nå frem til deres produkt, uden at gå på kompromis med, hvad de ville have. Og så har Tine og Tanja formået altid at tale direkte til deres kunder, hvilket helt sikkert har været. en vigtig faktor, hvorfor Miild har skabt sig så stærkt et brand på så kort tid.

Miild står for eksakt de samme værdier jeg selv brænder for. Nemlig et brand, der er udviklet med fokus på at belaste vores planet mindst muligt samt certificeringer, der sikrer et rent og troværdigt produkt.

Jeg har set en skræmmende ligegyldighed omkring miljøet i mine mange år i mode & beauty branchen, så at være en del af Miild nu giver så meget mere mening for mig.. Her er jeg med på et hold der rent faktisk tænker på miljøet i alle overvejelser.”

Louises mand hedder Ronnie som hun har været sammen med siden devar 16 og 17 år gamle. De blev gift i 2006 og havde i sommeren 2019 kobberbryllup. Sammen har de 4 børn. Milo på 18 år, Mila-Mai på 15 år, Maximilian på 11 år og Marley på 4 år. De købte et håndværkertilbud af et hus i Hvidovre i 2006 og bor der stadig alle 6.