Karla Rosalina Bostrup

Community Management Assistant & Copywriter

Arbejdsliv

Hvad var dit allerførste job?
Mit første job fik jeg som 13-årig, da jeg var hjælpetræner på en danseskole. Omkring samme tid sang jeg i kirkekor. Vi blev betalt 50 kr. pr. gudstjeneste, så det var vel også en slags job.

Hvilket job ville du være værst til?
Alt der har med matematik at gøre, ville jeg være en umanerligt dårlig kandidat til. Jeg tæller på fingrene, når jeg lægger selv små tal sammen.

Hvordan beskriver du for venner og familie, hvad dit job går ud på?
Jeg står for den primære tekstproduktion til diverse platforme for et beauty brand, der producerer allergivenligt, bæredygtigt og økologisk certificeret kosmetik. Jeg skriver alt fra længere artikler på vores blog thisispure.dk til korte nyhedsbreve, produktbeskrivelser m.m. Derudover er jeg med til at opretholde interaktion og god kommunikation i vores community på facebook bestående af vores dejlige Miild Members.


Personligt

Hvad er det allerbedste du ved?
At blive opslugt af noget eller nogen. Der findes ikke noget bedre end virkelig at have lyst til at fordybe sig, synes jeg.

Hvad er det bedste kompliment du nogensinde har modtaget?
Jeg har ofte fået at vide at jeg er meget omsorgsfuld. Det er en kvalitet, jeg selv vægter højt i mine relationer, så det er jeg enormt glad for, at mine tætte mennesker ser i mig.

Hvis du kun måtte læse en bog resten af livet, hvilken bog ville du så vælge?
Jeg er litteraturstuderende, så det er en svær en for mig. En klassiker jeg aldrig tror, jeg bliver træt af, er Den unge Werthers lidelser, af Goethe. Lige nu er jeg meget optaget af Manden i jasminen, af Unica Zürn. Generelt har jeg en ting for tyske forfattere, hvilket er ironisk, da jeg er så ringe til tysk, at jeg nok aldrig får mulighed for at læse på originalsproget.