GRATIS FRAGT VED KØB FOR OVER 300,-

LEVERINGSTID 1-3 DAGE / TIL DØREN & PAKKESHOP

Skinlove Kit – Til olieret og kombineret hud

1.700,00 DKK

Dette Skinlove kit indeholder Cleansing Gel, Facial Serum, Facial Cream, Facial Oil No. 2, Skin & Lip Care & én økologisk bomuldspose.

Varenummer (SKU): 4001-15 Kategorier: ,

  Skinlove Kit – Til olieret og kombineret hud

  Skinlove kit til olieret og kombineret hud indeholder:

  • Cleansing Gel – 100 ml
  • Facial Serum – 30 ml
  • Facial Cream – 50 ml
  • Facial Oil No. 2 – 30 ml
  • Skin & Lip Care – 15 ml

  Dette hudpleje kit indeholder fem produkter til dig, der døjer med olieret og/eller kombineret hud. Her får du alt, hvad du behøver for en velplejet hud i balance. Det perfekte selvforkælelseskit til dig selv eller en du holder af. Hele hærligheden samles i en fin økologisk bomuldspose, så du nemt kan have dine nye yndlingsprodukter med dig på farten.

  Cleansing Gel – 100 ml

  Cleansing Gel er en dybderensende gel med milde vaskeaktiver hvor du nemt og nænsomt kan fjerne makeup fra dit ansigt og rense huden i dybden. Cleansing Gel efterlader huden ren og smidig og beroliger huden med ingredienser som aloe vera ekstrakt, glycerin og beatin.

  Facial Serum – 30 ml

  Vores Facial Serum er det produkt der trænger ned i hudens dybeste lag, hvor den arbejder og reparerer. Serummet gør huden klar til bedst muligt at tage imod cremer og olier, og sørger for at udglatte og ensarte hudens tekstur.

  Facial Cream – 50 ml

  Facial Cream er en plejende og nærende ansigtscreme, der med sin lette tekstur trænger hurtigt ind i huden, uden at fedte. Den er lavet på plejende ingredienser, så som algeekstrakt og E-vitamin, der balancerer og beskytter huden.

  Facial Oil No. 2 – 30 ml

  Facial Oil No. 2 er lavet særligt til den kombinerede/olierede hud. Kombinationen af olier som hybenkerne, vindruekerne og jojoba gør den let og balancerende, hvorfor den er perfekt til den kombinerede hud med tendens til urenheder.

  Skin & Lip Care – 15 ml

  Denne læbepomade indeholder plejende sheasmør og kokosolie, der fugter læberne i dybden. Den plejer og bidrager til en behagelig følelse på læber og hud. Et musthave i enhver skincare rutine.

  Påføring

  Vi anbefaler dig at bruge kittet både morgen og aften.

  Step 1.
  Det er altid en god idé at rense huden to gange – første gang for at fjerne makeuprester, skidt og snavs fra dagen og anden gang for at rense huden i dybden.
  Step 2.
  Når ansigtet er rent, påfører du serummet, der trænger ned i hudens dybere lag og forbereder den på resten af rutinen. Serummet skal trænge ind i huden et par minutter, inden du påfører olier og cremer.
  Step 3.
  Creme og olie kan blandes sammen til en lækker tekstur og påføres som sidste step. Hvis ikke du blander creme og olie, er det vigtigt at afslutte rutinen med olien som sidste step, da olien beskytter huden mod udefrakommende faktorer og cremen ikke vil trænge ind, hvis den påføres efter olien.
  Læs mere om vores hudpleje ingredienser her

  I tvivl om din hudtype?

  Når du skal vælge mellem vores Skinlove produkter, skal du kende din hudtype. Hvis du er i tvivl, hjælper vi dig her.
  Din hudtype vurderes ud fra din huds naturlige karakteristika. Du skal derfor have et rent, uplejet ansigt, når du skal vurdere hvilken hudtype, du har. Efterlad f.eks. din hud uden cremer og olier i 20-30 minutter efter et bad. Ud fra hvordan din hud føles her, kan hudtypen bestemmes.

  Tør og sart hud
  Hvis din hud strammer, føles dehydreret og eventuelt skaller eller klør, så har du tør og sart hud og skal gå efter vores Cleansing Cream, Facial Serum, Facial Cream, Facial Oil No. 1 og Skin & Lip Care.

  Olieret og kombineret hud
  Hvis din hud fedter og dit ansigt skinner, eller hvis din T-zone fedter og resten tørrer ud, så har du olieret eller kombineret hud og skal gå efter vores Cleansing Gel, Facial Serum, Facial Cream, Facial Oil No. 2 og Skin & Lip Care.

   


  Har du tør og dehydreret hud?

  Så har vi også sammensat et kit, som passer til din hudtype. Se det her

  I Danmark: 1-2 hverdage

  Indenfor EU: 4-6 hverdage

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Skinlove Kit – Til olieret og kombineret hud”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vær en del af vores Miild univers

 • Du bliver inviteret med til vores events
 • Du får unikke fordele
 • Du får vores nyheder før alle andre
 • Du deltager i vores konkurrencer