GRATIS FRAGT VED KØB FOR OVER 300,-

LEVERINGSTID 1-3 DAGE / TIL DØREN & PAKKESHOP

07 Skin Blender Brush

210 DKK

Varenummer (SKU): 20-07 Kategorier: ,

  Med vores Skin Blender Brush kan du opnå et smukt, naturligt finish. Den er først og fremmest beregnet til at påføre foundation og concealer i et let og tyndt lag, så det færdige resultat er helt naturligt. Den kan også bruges til at påføre mineralpudder, hvis du ønsker et meget fint lag, der giver en mat finish uden nødvendigvis at tilføje ekstra dækkeevne, men mere fungerer som setting powder.

  Derudover kan du bruge den til at påføre blush, highlighter og bronzer. Den er nemlig lavet til at blende netop de produkter lækkert ind i huden, så der ikke er nogen skarpe kanter, og du opnår et smukt, naturligt resultat. Vi elsker, at denne pensel kan bruges til at påføre så mange af vores makeupprodukter. Husk, at det skal være sjovt og kreativt at bruge pensler.

   

  Vores pensler er håndlavet af de fineste syntetiske hår. De er bløde og gode til at gribe produktet. Vi har valgt at lave alle vores pensler af syntetiske hår, da det er det mest hygiejniske og allergivenlige. Vi anbefaler, at du vasker denne pensel en gang om ugen.

   

  Produktet er vegansk.

  I Danmark: 1-2 hverdage

  Indenfor EU: 4-6 dage

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “07 Skin Blender Brush”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

Vær en del af vores Miild univers

 • Du bliver inviteret med til vores events
 • Du får unikke fordele
 • Du får vores nyheder før alle andre
 • Du deltager i vores konkurrencer