GRATIS FRAGT VED KØB FOR OVER 300,-

LEVERINGSTID 1-3 DAGE / TIL DØREN & PAKKESHOP

Ovnbagt Mineral Bronzing Pudder

360 DKK

Denne bronzing pudder indeholder glimmer partikler, så du opnår en smuk solkysset hud hele året rundt. Den passer til alle hudfarver.

Varenummer (SKU): 1510-01 Kategorier: ,

  01 APRICITY

  Vores ovnbagte mineral bronzing pudder, er udviklet af rene og naturlige mineraler. Den er bagt ved svag varme i 24 timer, hvilket efterlader den med en silkeblød tekstur. Den er bygget op af smukke mineraler, der giver en glød og smuk udstråling til din hud.

  Denne bronzing pudder indeholder glimmer partikler, så du opnår en smuk solkysset hud hele året rundt. Den passer til alle hudfarver. Er du mere lys i huden, vælg da vores Multi Cheek Brush. Hvis du er mere gylden og mørkere i tonen, kan du sagtens bruge vores Kabuki Brush, til at påføre produktet. Læg vores mineral bronzing pudder på dine kindben, kinder, øverste del af panden og dit kæbeparti for opnå en smuk solkysset hud.

  Apricity er faktisk et multi produkt. Du kan nemlig bruge de fine kobberkorn fra produktet og lægge dem på dine øjenlåg med vores Eyeshadow Brush, så får du det smukkeste gyldne øjenlook.

  Vores ovnbagte mineral bronzing pudder er certificeret af AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS.

  Husk altid at holde dine pensler rene ved at vaske dem en gang om ugen. Dette af hygiejniske årsager for din hud.

   

  Tanjas makeup tips

  ”Denne bronzer er uundværlig for mig. Jeg bruger den HVER dag og påfører den med en helt fluffy pensel, så den lægger sig helt naturligt og blender smukt på min hud. Jeg bruger den også på øjnene, som den smukkeste kobberøjenskygge”

  Den smukke musik i vores tutorials er komponeret af Hannah Schneider og Nicolai Kornerup, der til sammen danner gruppen AyOwA

  Videoerne er lavet af Nicolas Tobias Følsgaard og Jonas Lodahl.

   

  Der kan være tidligere versioner på markedet, så kig på bagsiden af produktet, for at se de aktuelle informationer for det produkt du køber.

   

  MICA, ZEA MAYS STARCH* (CORN STARCH), LIMNANTHES ALBA SEED OIL (MEADOWFOAM OIL), MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, BUTYROSPERMUMPARKII BUTTER* (SHEA BUTTER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERYL CAPRYLATE, P-ANISIC ACID, TOCOPHEROL, GLYCINE SOJA OIL.

   

  *Ingredienser, som er økologisk dyrket.
  100% af det samlede produkt er af naturlig oprindelse.
  2,9 % af de totale ingredienser er økologisk dyrket.

   

  100% vegansk.

  COSMOS NATURAL certificeret af ECOCERT Greenlife i henhold til COSMOS standard, som fremgår af http://COSMOS.ecocert.com.

   

  Vores forklaring af ingredienslisten

  Mica: Er et mineral, giver blødhed og holdbarhed.

  Zea Mays Starch: Majs stivelse. Hudplejende, absorberende.

  Limnanthes Alba Seed Oil: Olie fra meadowfoam, blødgørende.

  Magnesium Aluminum Silicate: Absorberende.

  Butyrospermum Parkii Butter: Sheasmør, samler produktet og blødgørende.

  Caprylic/Capric Triglyeride: Hudplejende.

  Glyceryl Caprylate: Blødgørende, emulgator.

  P-anisic acid: Antimikrobiel effekt, mindske uhensigtsmæssig duft.

  Tocopherol: Antioxiderende E-vitamin.

  Glycine Soja Oil: Olie fra soja. Hudplejende og blødgørende

  Farvepigmenter: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891

  Vi har valgt at få tre certificeringer, for at du kan føle dig tryg, når du bruger Miild. Med disse tre certificeringer har du en garanti for, at der er lavet et godt forarbejde til dig, naturen og for de kommende generationer.

  AllergyCertified

  Denne certificering fortæller dig, at dette produkt er allergivenligt. Den skal skabe tryghed og give dig en garanti for, at vores økologiske mineral skygger er det reneste valg, der findes. Det er vigtigt at pointere, at det ikke er allergifrit, for det er der ikke noget der er.

  Vores økologiske mineral skygger indeholder ingen konservering, men konserverer sig selv, pga. de ingredienser den består af.

  Svanemærket

  Vores økologiske mineral øjenskygger er lagt i en æske af genbrugspap. Det er vigtigt for Svanemærket, at vores produkter belaster miljøet så lidt som muligt. Dette gælder fra produktionen af produktet går i gang, til det ender i skraldespanden.

  ECOCERT COSMOS ORGANIC

  Økologi er på mange måder vigtigt for os, da det du bruger på din hud, optages i kroppen. ECOCERT går op i sporbarhed og økologi. Hvor stammer ingredienserne fra og hvor meget er økologisk. Vores økologiske mineral pudder består af 13,3 % økologiske ingredienser.

  I Danmark: 1-2 hverdage

  Indenfor EU: 4-6 dage

  Vores papæsker, som dette produkt ligger i, er lavet af 70% genbrugspap. Det er hverken bleget med klorin eller andre skadelige stoffer.

  Selve coatingen, der er udenom pappet, som gør, at æsken kan tåle vand og blive tørret af, er lavet af polyethylene plastik. Det er en type plastisk, som er overalt omkring os i hverdagen. F.eks. drikkedunke, legetøj, bøger etc. Det er den mest brugte plastik i verden.

  Vores papemballage holdes lukket med to små magneter, der sidder under coatingen og giver en lækker soft-luk effekt.

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Ovnbagt Mineral Bronzing Pudder”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vær en del af vores Miild univers

 • Du bliver inviteret med til vores events
 • Du får unikke fordele
 • Du får vores nyheder før alle andre
 • Du deltager i vores konkurrencer