GRATIS FRAGT VED KØB FOR OVER 300,-

LEVERINGSTID 1-3 DAGE / TIL DØREN & PAKKESHOP

01 Kabuki Brush

260 DKK

Denne børste er optimal til påføring af mineralpudder og alle mineralbaserede makeupprodukter.

Varenummer (SKU): 20-01 Kategorier: ,

  Kabuki børsten er fantastisk med dens bløde, kompakte og syntetiske hår. Denne børste er optimal til påføring af mineralpudder og alle mineralbaserede makeupprodukter. Den er nemlig udviklet til at kunne knuse mineralerne smukt og naturligt ind i huden. Du kan bygge dit produkt op til en høj dækkeevne ved at påføre produktet med børsten igen og igen. Du kan også bruge børsten til fiksering eller mattering af din concealer og/eller foundation ved at duppe børsten med produktet på, på din hud.

  Et godt trick til brug af penslen til mineral pudder er at lægge kabuki penslen ned på pudderen, bevæge den roligt frem og tilbage, så du mindsker pudder støv, og får mere ud af dit produkt. Se mere her: Kabuki pensel til mineralpudder

  Vores pensler er håndlavede af de fineste syntetiske hår. De er bløde og gode til at gribe produktet. Vi har valgt at lave alle vores pensler af syntetiske hår, da dette er det mest hygiejnisk og allergivenligt.

  Denne pensel anbefaler vi, at du vasker en gang om ugen.

  VASKEGUIDE

  Gør penslen våd, påfør en klat shampoo uden parfume på størrelse med en 1 krone i din håndflade. Kør i blide cirkelbevægelser penslen rundt i håndfladen, indtil du kan se, farven fra makeuprester komme ud i skummet fra shampooen. Skyl derefter med vand. Gentages indtil penslen er helt ren.

  Læg den til tørre natten over, ved at lægge den ned, udover en kant, så de kan få luft fra begge sider.

  Undgå at stille den op, da vandet kan løbe ned og løsne penselhårene fra selve skaftet.

  I Danmark: 1-2 hverdage

  Indenfor EU: 4-6 dage

Vær en del af vores Miild univers

 • Du bliver inviteret med til vores events
 • Du får unikke fordele
 • Du får vores nyheder før alle andre
 • Du deltager i vores konkurrencer