GRATIS FRAGT VED KØB FOR OVER 300,-

LEVERINGSTID 1-3 DAGE / TIL DØREN & PAKKESHOP

Julegaveæske

570 DKK 490 DKK

Dette kit indeholder vores Beauty Award nominerede bronzer 01 Apricity og en 03 Multi Cheek Brush.

Varenummer (SKU): 4005-01 Kategorier: ,

  MIILD SIGNATURE KIT

  Glorious Glow

  01 Apricity Bronzer og 03 Multi Cheek Brush

  Dette kit indeholder vores Beauty Award nominerede bronzer 01 Apricity og en 03 Multi Cheek Brush. Med vores bronzer kan du opnå den smukkeste glød til din hud og et gyldent look på øjnene.

  Æsken som disse to produkter kommer i, er fremstillet af FSC certificeret pap og papir. Den er robust og luksuriøs i kvaliteten. Den er lavet sådan, at dine Miild produkter kan opbevares oprejst i æsken og med plads til pensler og mascara ved siden af.

  Det har været vigtigt for os, at denne æske har en funktion efter den er givet i gave.

  Vi håber, du bliver glad for produkterne og æsken.

  Læs mere om de enkelte produkter her:

  01 Apricity Bronzer er udviklet af rene og naturlige mineraler. Den er bagt ved svag varme i 24 timer, hvilket efterlader den med en silkeblød tekstur. Den er bygget op af smukke mineraler, der giver glød og smuk udstråling til din hud.

  Denne Bronzing Pudder indeholder små glimmerpartikler, så du opnår en smuk solkysset hud hele året rundt. Den passer til alle hudfarver.

  Er du mere lys i huden, påfør da med vores Multi Cheek Brush. Hvis du derimod er mere gylden og mørk i tonen, kan du påføre den med vores Kabuki Brush.

  Læg vores Mineral Bronzing Pudder på dine kindben, kinder, øverste del af panden og dit kæbeparti for opnå en smuk solkysset hud.

  Apricity er faktisk et multiprodukt. Du kan bruge de fine kobberkorn fra produktet og lægge dem på dine øjenlåg med vores Eyeshadow Brush, så får du et smukt gyldent øjenlook.

  Vores ovnbagte Mineral Bronzing Pudder er certificeret af AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS.

   

  03 Multi Cheek Brush er en ekstra blød og rund skråpensel. Den er perfekt til flere ting; blush, highlighter, bronzer og kontur. Derfor kalder vi den en multipensel. Med denne pensel er det kun fantasien, der sætter grænser.

  Du kan også bruge den til at påføre din foundation, her vil du opnå et meget let og mindre dækkende look. Prøv dig frem ift. hvor langt ude du holder på skaftet på penslen, samt hvilken del af penslen, du lægger på selve produktet. Du vil opdage at det hele giver forskellig effekt.

   

  Denne pensel er håndlavet af de fineste syntetiske hår. Den er blød og god til at gribe produktet. Vi har valgt at lave alle vores pensler af syntetiske hår, da dette er mest hygiejnisk og allergivenligt.

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Julegaveæske”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud

Vær en del af vores Miild univers

 • Du bliver inviteret med til vores events
 • Du får unikke fordele
 • Du får vores nyheder før alle andre
 • Du deltager i vores konkurrencer