GRATIS FRAGT VED KØB FOR OVER 300,-

LEVERINGSTID 1-3 DAGE / TIL DØREN & PAKKESHOP

HIGH-PROTECTION SUN STICK SPF50

160,00 DKK

High-Protection Sun Stick SPF50 er en fugtgivende solstift, som giver en bredspektret beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler.

Varenummer (SKU): 3611 Kategorier: ,

  Vores fugtgivende solstift med SPF 50 giver en bredspektret beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler. Den er beriget med skin-loving ingredienser som mandelolie og sheasmør for at skabe en beskyttende barriere, selv på de mest følsomme områder. Den er vandafvisende.

  Anvendelse

  Brug den på områder, der er mere udsatte for solen, såsom næse, ører, læber, nakke og kinder. Vi anbefaler, du påfører den 30 minutter før du skal ud i solen, og påfør den gerne hyppigt, hvis du udsættes for direkte sollys. Undgå solen mellem kl. 12 og 15.

  Makeup Tips fra Tanja

  Da den er meget plejende kan den i sommermåneder sagtens erstatte din almindelige læbepomade, så du beskytter dine læber lidt ekstra.

  Kerneingredienser

  • Mandelolie
  • Sheasmør

  Mandelolie blødgør, tilfører fugt og smidighed samt forstærker hudens naturlige elasticitet. Sheasmør har en udpræget fugtgivende og blødgørende virkning.

  Du vil elske at vide

  • Dette produkt er vegansk.
  • Dette produkt beskytter mod UVA- og UVB-stråler.
  • Produktet er AllergyCertified
  • Dette produkt er produceret i Danmark

  Ingredients: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Dibutyl Adipate, C18-36 Acid Triglyceride, Hydrogenated Vegetable Oil, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Butyrospermum Parkii Butter, Diethylhexyl Butamido Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Titanium Dioxide(nano), Caprylic/Capric Triglyceride, Aluminum Stearate, Polyhydroxystearic Acid, Alumina

  Certificeringer

  Hos os bliver enhver ingrediens nøje udvalgt og testet af AllergyCertified. Det betyder, at du kan være sikker på, at med den viden, vi har om ingredienser, har vi sammensat nogle produkter, som du kan bruge hver dag med tryghed.

  AllergyCertified

  Denne certificering fortæller dig, at dette produkt er allergivenligt. Den skal skabe tryghed og give dig en garanti for, at vores High-Protection Sun Stick SPF50 er det reneste valg, der findes. Det er vigtigt at pointere, at de ikke er allergifrie, for det er der ikke noget der er.

  I Danmark: 1-2 hverdage

  Indenfor EU: 4-6 dage