GRATIS FRAGT VED KØB FOR OVER 300,-

LEVERINGSTID 1-3 DAGE / TIL DØREN & PAKKESHOP

Gaveæske Miild Christmas Gift

610 DKK 399 DKK

Dette kit indeholder den beauty award nominerede Cleansing Gel, Volume Bulbous Tear-Proof Mascara & Eyeliner 01 Black Vivid.

Varenummer (SKU): 4010-01 Kategorier: , , ,

  Denne gaveæske er perfekt til årstidens festlige lejligheder. Den er til dig, der ønsker et smukt øjenlook, der kan variere fra dag til dag og bygges op fra hverdag til fest. Produkterne er nemme at påføre og er udviklet på rene, nænsomme og plejende ingredienser.

  Med eyeliner 01 Black Vivid kan du skabe et soft smokey eye, markere den våde vippekant eller tætne vipperne ved den øvre vippekant. Denne sorte økologisk certificerede eyeliner giver en intens og dyb farve med sin høje pigmentering. Den har en lækker blød konsistens, som gør det nemt og behageligt at påføre den. Den har en god holdbarhed, der gør, at produktet ikke løber.

  Volume Bulbous tårefast mascara er en certificeret tårefast mascara fremstillet af rene, nænsomme og naturlige råvarer. Ingredienserne er nøje udvalgt for at opnå den rette tekstur, intensitet og masser af effekt. Denne mascara giver et intenst og voluminøst look og kan enten bruges alene eller i kombination med eyelineren for at skabe endnu mere fokus på øjnene.

  Med Cleansing Gel kan du nemt fjerne både øjenmakeup- og makeup. De beroligende og plejende ingredienser efterlader huden ren og smidig. Vores Cleansing Gel er en dybderensende gel, der er god til den kombinerede hud.

  Læs mere om gaveæske produkterne her:
  Cleansing Gel
  Volume Bulbous Tear-Proof Mascara
  Eyeliner 01 Black Vivid

  Læs mere om vores nye tårefaste mascara her

   

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Gaveæske Miild Christmas Gift”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud

Vær en del af vores Miild univers

 • Du bliver inviteret med til vores events
 • Du får unikke fordele
 • Du får vores nyheder før alle andre
 • Du deltager i vores konkurrencer