Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Smokey Eyes and Festive Vibes – Miild Member Exclusive Event

14. december 2023 @ 16:00 - 19:00

Gratis

Vi vil gerne fejre endnu et skønt år, der er gået og vores seneste lancering af fire smukke og festlige Eyeshadow Duo’s. Derfor vil vi gerne se jer til en hyggelig eftermiddag på Sonny på Frederiksberg. Her vil der være mulighed for guidance og vejledning af Tine og Tanja, så du nemt kan blive inspireret til at lave smokey eyes og festlige øjenlooks med de nye produkter. Det vil selvfølgelig være muligt at købe de nye øjenskygger til en særpris, og alle deltagere vil modtage en lille julegave fra os, da vi elsker at forkæle jer.

Vi glæder os til en hyggelig selvkærlig eftermiddag i denne travle tid, hvor det blot skal handle om jer. Udover gode tips og tricks til den festlige sæson vi går i møde, vil vi servere lidt lette snacks og noget lækkert at drikke.

Kærlige hilsen

Tine og Tanja

Skulle du mod forventning blive forhindret i at deltage, må du meget gerne give besked herom, da vi har begrænset pladser. 

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter are no longer available

Detaljer

Dato:
14. december 2023
Tidspunkt:
16:00 - 19:00
Pris:
Gratis

Sted

Sonny
Frederiksberg Allé
Frederiksberg, 1820 Danmark
+ Google Maps