Tine Emilie Svendsen

Founder

Tine er uddannet Kosmetiker og Makeup-artist. I Miild laver hun sammen med Tanja en del video content til diverse digitale kanaler, ansvarlig for produktudvikling, gennemsalg i butikkerne, events, demo mm.

Tine er har en baggrund fra  The Body Shop hvor hun blev udlært Kosmetiker med specieale i Spa og Wellness, med afgangsprøve i Ayuvediske ritualer. Efterfølgende blev hun uddannet makeup artist, hvor hun har arbejdet Freelance, og som 1. Key I Mac Cosmetics, som Makeup artist.

Hun er en del af founder teamet.

“Miild er mit ”første” barn, og selvfølgelig en stor del af mit liv. Jeg er meget taknemmelig for at have muligheden for at lave så skønne produkter, og samtidigt have tre gode certificeringer på produkterne. Jeg er enormt glad for at kigge hele vejen rundt i værdikæden, og den holistiske tilgang i mit liv, afspejler sig også i Miild. Vi er et godt match fordi vi begge gerne vil gøre verden til et bedre sted”

Kæreste m. Frederik Rosenstand. Tegner. Natur. Boligindretning. Sund skønhed. Yoga. Meditation. Planter, urter og blomster-elsker.