Line Nyman

Make-Up Trainer & Region Manager

”Hej, jeg hedder Line og jeg er Makeup Trainer & Region Manager her i Miild. Det er mig der bl.a. sørger for at alle vores forhandlere kender til vores produkter, så de kan vejlede jer bedst muligt. Jeg tager også ofte på besøg i butikkerne for enten at gøre vores hylder flotte og indbydende, eller holde en demo hvor jeg deler ud af mine gode tips og tricks til makeup og hudpleje.

Jeg er uddannet makeup artist, og har arbejdet for et stort internationalt brand hvor jeg trænede hårdt for at dygtiggøre mig indenfor branchen. Det var her jeg var så heldig at arbejde sammen med Tine for første gang.

Siden jeg mødte Tine har jeg fulgt med på sidelinjen, og jeg blev meget inspireret af det gode budskab og den gennemsigtighed Miild viser. I efteråret 2018 var jeg så heldig selv at blive en del af Team Miild.

Miild er for mig det perfekte match da det kombinerer både mine faglige og personlige interesser og værdier. I mit arbejde holder jeg meget af kreativitet, glæden ved at kunne hjælpe andre, og nye spændende opgaver og muligheder. Privat er jeg glad for en positiv energi og alt der har med beauty at gøre, både for det indre og det ydre.”