Kaspar Sundmark

Quality and Certification manager

Kaspar er ansvarlig for kvaliteten af Miilds produkter og holder styr på lovgivningen og sikkerheden. Derudover er han ansvarlig for den tekniske del af produktudviklingen, alle tekniske spørgsmål fra kunder og certificeringerne.

Han er uddannet kemiingeniør fra Aalborg Universitet, som har givet Kaspar et kæmpe indblik i den kemiske verden og hvordan ting produceres. Han har 7 års erfaring med at sidde med ansvar for certificeringer og snakke med råvareleverandører og producenter. Har arbejdet ved stor dansk producent af hudpleje og ved certificeringsorganisationen AllergyCertified.

Kaspar startede hos Miils i august 2018 for at bidrage med sin erfaring inden for kemi, råvarer, produkter, kvalitet og certificeringer.

“Kvalitet, gennemsigtighed og ærligheden gennemsyrer alt hvad Miild foretager sig og det er jeg utroligt stolt af at være en del af. Muligheden for at kunne være med til at give danskerne verdens første makeup produkter der er certificeret allergivenlige, bæredygtige og miljøvenlige. Tine og Tanja beskriver ofte Miild som en stor familie, og det er ikke tilfældigt da man virkelig for fornemmelsen af at man er en del af et sammenhold og et fælles mål og at få gjort verden til et bedre sted. er Hvilke personlige værdier stemmer overens med Miilds værdier og hvorfor kan du godt lide at være i Miild. Jeg hare selv døjet med mange forskellige typer af allergi hele mit liv, så ved hvor vigtigt Miild produkter er for folk med allergier og at det gør en forskel.”

Kaspar er gift med Ea og bruger meget af sin tid på at lave sjove projekter på deres lille gård (nedlagt landbrug). Han elsker brætspil, rulleskøjter og japanske tegnefilm.