Ann-Sofie Packert

Video Journalist

Ann-Sofie er video journalist og hendes primære rolle i Miild er at følge Tine og Tanja i deres hverdag og lave videoer med dem. I den forbindelse hun bl.a. været med til både engelskundervisning, fødselsforberedelse, og fabriksbesøg i Italien. Når jeg ikke er ude og filme sidder jeg ved min computer og klipper.

Hun er uddannet tv- tilrettelægger fra Journalisthøjskolen i København. Inden hun kom til Miild arbejdede hun på et produktionsselskab med at lave børne-tv og  har også været caster og video journalist i Røde Kors.

Ann-Sofie har været i Miild siden oktober 2019. Grunden til hun gerne ville være en del af Miild er først og fremmest, fordi det betyder rigtig meget for hende, at værdierne er i orden, der hvor hun arbejder. Udover det trak det også i hende, at få frihed, ansvar og en forskelligartet hverdag.

“Det betyder alt for mig at være et sted, hvor den enkelte medarbejder bliver respekteret og set som et helt menneske. Derudover betyder det meget, at Miild er en bæredygtig og kreativ virksomhed. At få lov til at følge Tanja og Tine rundt i deres hverdag og opleve deres mod til at være 100% ærlige og følge deres drømme og idealer inspirerer mig meget.”

Når hun ikke er i Miild har Ann-Sofie en podcast, der hedder Det Spirituelle Hjørne. Den giver mulighed for at tale med folk, der har viden inden for den spirituelle og alternative verden. Derudover går hun til yoga og er i gang med at uddanne sig til astrolog.