GRATIS FRAGT VED KØB FOR OVER 300,-

LEVERINGSTID 1-3 DAGE / TIL DØREN & PAKKESHOP

Flawless Skin To Go Kit

 88,00  72,00

Dette kit indeholder Concealer Duo, Facial Mist og 06 Blender brush.

 
Kategorier: , , ,

  OBS: Husk at vælge den farve du ønsker at modtage i dit Flawless Skin To Go Kit. Concealer duoen findes i tre varianter; Light Ample til den lyse hud, Medium Boon til en mere glødende hud og Dark Repose til en hud med masser af glød.

  Beskrivelse Flawless Skin To Go Kit

  Vores miniconcealer i den søde to-go size er perfekt at have med på farten. Vi har samlet dette Flawless Skin To Go Kit, til dig der ønsker løbende at kunne friske op for en fejlfri base dagen lang.
  Med Blender Brush får du nemt dækket, de små områder, der trænger til en touch-up i løbet af dagen. Med Facial Mist som fugtgiver smelter Concealer Duo endnu smukkere ind i huden.

  Påføring:
  Mist ansigtet inden du påfører concealeren. For et lettere udtryk kan du også miste penslen, inden du dypper den i concealeren. Bland de to nuancer til din ønskede farve og påfør i duppebevægelser de steder, du ønsker at conceale.
  Denne teknik ensarter, udjævner of farvekorrigerer, uden nødvendigvis at dække alle hudens naturlige skønheder som f.eks. tekstur og fregner.

  Concealer Duo

  Miilds Natural Mineral Concealer Duo er fremstillet af de reneste mineraler og sheasmør, der fugter og arbejder med din hud. Vi har skræddersyet den, så du opnår den perfekte dækkeevne.

  Læs mere om den her

  Facial Mist

  Denne Facial Mist indeholder fugtgivende hyaluronsyre og hjælper med at bevare din huds naturlige fugtbalance. Den passer til alle hudtyper og aldre.

  Blender Brush

  Med Blender Brush opnår du en smuk, naturlig finish. Den er perfekt til at buffe produkt ind i huden og fange de mindre områder af ansigtet som omkring næse og øjenomgivelser.

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Vær den første til at anmelde “Flawless Skin To Go Kit”

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud

Vær en del af vores Miild univers

 • Du bliver inviteret med til vores events
 • Du får unikke fordele
 • Du får vores nyheder før alle andre
 • Du deltager i vores konkurrencer