MISSION OG VISION


Miild er et dansk beauty brand, der udvikler skønhedsprodukter certificeret af AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT. Miild er udviklet, stiftet og drevet af to ildsjæle med det fælles mål, at revolutionere skønhedens univers i en fusion af kreativitet og brugertryghed med fokus på miljøet, mennesket og naturen. Men vi er meget mere end blot en virksomhed. Vi er et community, der hver dag i fællesskab kæmper for at flytte grænserne for allergivenlighed, miljø og økologi indenfor skønhedsbranchen.

Tine og Tanjas personlige erfaringer som allergikere og makeupartister danner grundlag for en kompromisløs tilgang til allergivenlighed og produktkvalitet.
Med Miild gør vi det muligt at være nænsomme ved os selv, hinanden og vores fælles planet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Tillid, ansvar og gennemsigtighed er værdierne i Miild, og vi har gjort det til vores fælles mission at insistere på transparens i den kosmetiske verden; et marked med stort potentiale for større bevidsthed om allergivenlighed, bæredygtighed samt kærlighed til og ansvar for naturen. Vi er ikke tilfredse med de krypterede ingredienslister og ugennemskuelige produktbeskrivelser. Alle har ret til at vide, hvad de påfører deres hud, og det skal snarere være en selvfølge end en udfordring at føle sig tryg i valget af skønhedsprodukter.