Buy one – Plant one

Det er en stor del af vores mission, at være så bæredygtige som muligt og tage ansvar for naturen og de kommende generationer.

Da vi havde udsolgt af vores nuværende æske på mange af vores produkter, har vi set det som en oplagt mulighed at lave en kampagne i samarbejde med Global Climate Institute.

Til formålet har vi lavet en ny æske i papemballage, som er FSC certificeret. For hver æske der bliver købt, bliver der plantet et træ i Khasi Hills i Indien.

Et fælles mål

Hele formålet handler om at være bevidst, om at tage et fælles ansvar, der hvor vi kan. Naturens ressourcer er ikke uendelige og vi tilstræber at have en tilgang hvor vi udviser en respekt for de ressourcer, vi har tilgængelige.

Derfor håber vi, du vil hjælpe os med at plante vores egen Miild-skov. Vores mål er, at få plantet 3.000 nye træer med denne kampagne.

Vil du hjælpe os med det?

Hvor er det vi planter? Og hvem gør det?

I Indiens Meghalaya provins ligger “The wettest place on earth”, tågeskovene ved Khasi Hills. I det østlige Khasi Hills samarbejder vi med 10 lokale regeringer og 62 traditionelle Khasi landsbyer om at genetablere og beskytte skovområderne samt forebygge de problemstillinger som truer med at ødelægge skovene, såsom fældning af træer til brænde og kul, skovbrande og rydning af skovarealer til landbrug og kvæg.

Lokalsamfundet motiveres og opfordres til at tage ansvar for deres naturlige levesteder og tage del i genetableringen af skovområderne via selvhjælpsgrupper, landbrugsklubber, og hjemmebaseret planteskoler, etableret for at promovere bæredygtig iværksætteri og økonomisk udvikling i lokalsamfundet. For at forhindrer yderligere skovrydning og for at lave et skift til en mere bæredygtig og skovvenlig levestil, arbejdes der endvidere på at installere energivenlige ovne og riskogere til de ca. 3.500 familier som lever i projektområdet, alt sammen for at skabe en bedre balance mellem miljø og klima.

Den østlige Khasi region er præget af et smukt bakkelandskab med nogle af Indiens vigtigste økologiske
skovområder. East Khasi Hills er en del af den subtropiske skovregion som præger Meghalaya regionen i det nordøstlige Indien og området er anerkendt som et af Indiens mest biodiversitetsrige områder.
Genetablering og beplantning af skovområderne i regionen er koncentreret omkring Umiam Watershed og dækker et område på 27.000 hektar med et landskab præget af bakker i ca. 1800 meters højde.